Έφυγε ο Δάσκαλος Ιωάννης Αρμάος

Ημέρα θλίψης και πένθους η σημερινή για την οικογένεια του Ολυμπιακού Ταεκβοντό. Ο Ιωάννης Αρμάος, εκ των πρωτεργατών του αθλήματος στη χώρα μας, άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών μετά από πολύμηνη περιπέτεια με την υγεία του.

Ο Ιωάννης Αρμάος, ήταν πτυχιούχος Σχολής Προπονητών Α` κατηγορίας της ΓΓΑ, με μετεεκπαίδευση στο SUN MOON – UNIVERSITY OF KOREA, πτυχιούχος διεθνούς διπλώματος προπονητή, ενώ είχε διατελέσει και ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας τεχνικών πρωταθλημάτων. Κατά το παρελθόν ήταν αντιπρόεδρος της τεχνικής επιτροπής της ΕΛΟΤ, πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής μαύρων ζωνών & DAN της ΕΛΟΤ-ΕΤΑΝΕ και εθνικός διαιτητής.

Μέχρι σήμερα ήταν A` αντιπρόεδρος της Ένωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος, μέλος της Επιτροπής Poomsae της ΕΛΟΤ αλλά και επικεφαλής των προγραμμάτων και υπεύθυνος των προπονητικών και γυμναστικών σχεδιασμών του Σ. Γ. Taekwondo Νέου Ψυχικού.

Το ΔΣ της ΕΛΟΤ και όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού Ταεκβοντό του εύχεται καλό ταξίδι και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.