Διευκρινιστική ανακοίνωση για τη σύλληψη του προπονητή

Διευκρινιστική ανακοίνωση για τη σύλληψη του προπονητή

Όσοι προσπαθούν, μέσα από ένα εφιαλτικό για πέντε νεαρά κορίτσια συμβάν, που δεν μπορεί να το χωρέσει ανθρώπου νους, να εκμεταλλευτούν τα πέντε λεπτά τηλεοπτικής δημοσιότητας που τους αναλογούν ως αυτόκλητοι μάρτυρες, καλά θα κάνουν να σωπάσουν.

Κι αν δεν θέλουν να το πράξουν, τουλάχιστον να μην εμφανίζονται ως εκπρόσωποι του ελληνικού ταεκβοντό. Έπεσε στην αντίληψή μας, ότι ένας παλιός προπονητής, ο σύλλογος του οποίου δεν είναι καν μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό εδώ και πολλά χρόνια, εμφανίστηκε στα κανάλια ως «άνθρωπος της ομοσπονδίας», κάτι που αν μη τι άλλο δεν ισχύει!

Υπεύθυνος επικοινωνίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Χατζηδοπαυλάκης και ουδείς άλλος νομιμοποιείται να τοποθετείται δημόσια ως εκπρόσωπος μας.

Παράλληλα, η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό, σε όλες τις δημόσιες τοποθετήσεις της, επισημαίνει ότι αναγνωρίζει στον κατηγορούμενο προπονητή, το τεκμήριο της αθωότητας. Από την πρώτη κιόλας ανακοίνωσή μας, αλλά και μέσω του εκπροσώπου μας, διευκρινίζεται ότι ο εν λόγω προπονητής είναι φερόμενος ως δράστης των όσων του καταλογίζονται από τις καταγγέλλουσες αθλήτριες.