ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Ενημέρωση σωματείων για αποστολή κατηγοριών Παρα-Ταεκβοντό μέχρι 20 Ιανουαρίου

Σύμφωνα με οδηγία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, θα πρέπει όλοι οι αθλητές-αθλήτριες που περιλαμβάνονται στη βαθμολογούμενη λίστα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας για τις κατηγορίες του Παρα-Ταεκβοντό (πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους), να δηλώσουν εγγράφως στην Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου 2023, τις κατηγορίες που επιθυμούν να ενταχθούν για το έτος 2023.

Θα θέλαμε να σας διευκρινίσουμε ότι σε περίπτωση που δεν αποστείλετε εμπρόθεσμα την δήλωσή σας, η ΕΛ.Ο.Τ. δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για την ενδεχόμενη μη κατάταξη των αθλητών-αθλητριών σας στις κατηγορίες του Παρα-Ταεκβοντό, καθώς και για όποια άλλη δυσμενή σε αυτούς συνέπεια.
Σας  γνωρίζουμε ότι μαζί με την επιστολή που θα μας αποστείλετε από τον σύλλογο με τα ονόματα των αθλητών-αθλητριών σας  θα πρέπει να αναγράφονται και οι κατηγορίες του Παρα-Ταεκβοντό σύμφωνα με το επισυναπτόμενο  excel που μας έχει στείλει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντό.
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε όπως συμβουλευτείτε τον επισυναπτόμενο Κανονισμό της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταεκβοντό ( World Para Taekwondo Ranking Bylaw).