Πρόσκληση ενδιαφέροντος

Η ΕΛ.Ο.Τ. με αφορμή την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό, για την διεξαγωγή των δύο Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων στις κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων και Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών τον Αύγουστο 2021 και σύμφωνα με απόφαση της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΛ.Ο.Τ., προτίθεται να διοργανώσει δύο προκριματικά πρωταθλήματα στις αντίστοιχες ηλικιακές κατηγορίες, προκειμένου να συγκροτηθούν οι Εθνικές Ομάδες Παίδων – Κορασίδων και Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών, οι οποίες θα λάβουν μέρος στα εν λόγω Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής των πρωταθλημάτων (σύμφωνα με την διαθεσιμότητα σταδίων) είναι οι εξής :

· Προκριματικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων στις 1 έως 4 Ιουλίου 2021. Οι 1οι σε κάθε κατηγορία θα συγκροτήσουν την Εθνική ομάδα που θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων.

· Προκριματικό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών στις 9 έως 11 Ιουλίου 2021. Οι 1οι σε κάθε κατηγορία θα συγκροτήσουν την Εθνική ομάδα που θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση, με τις αναλυτικές προκηρύξεις των πρωταθλημάτων, αμέσως μετά την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων Ταεκβοντό στις 7/6/2021, σύμφωνα με τις «ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID-19», οι οποίες ανακοινώθηκαν στις 31/5/2021 στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Α. https://gga.gov.gr/images/odigies_athlitsmos_lockdown_31_05_2021.pdf

Σημειώνεται ότι η ΕΛ.Ο.Τ. έχει ήδη αποστείλει στη Γ.Γ.Α. το «Υγειονομικό Πρωτόκολλο Ασφαλούς Λειτουργίας Αγώνων», το οποίο εγκρίθηκε στο σύνολό του και έχει αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα της Γ.Γ.Α., https://gga.gov.gr/images/%CE%A5%CE%93%CE%95%CE%99%CE%9F%CE%9D%CE%9F%CE%9C%CE%99%CE%9A%CE%9F_%CE%A0%CE%A1%CE%A9%CE%A4%CE%9F%CE%9A%CE%9F%CE%9B%CE%9B%CE%9F_%CE%91%CE%93%CE%A9%CE%9D%CE%A9%CE%9D_%CE%95%CE%9B.%CE%9F.%CE%A4._1.6.2021.pdf  σύμφωνα με το οποίο θα διεξάγονται στο εξής όλα τα πρωταθλήματα, λόγω της πανδημίας Covid-19.

Ως εκ τούτου καλείσθε όπως μας ενημερώσετε εγγράφως, μέχρι και την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021, την πρόθεσή σας για συμμετοχή, ανά σύλλογο και ανά ηλικιακή κατηγορία (Παίδων – Κορασίδων και Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών), στα ανωτέρω προκριματικά πρωταθλήματα, προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη και ασφαλής, σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, διεξαγωγή των αγώνων.