Στον Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, η προΟλυμπιακή ομάδα της ΕΛΟΤ

Συνάντηση με την προΟλυμπιακή ομάδα της ΕΛΟΤ είχε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, την οποία συνόδευαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μιχάλης Φυσεντζίδης και ο Γενικός Γραμματέας, Νίκος Θωμαΐδης. Το «παρών» έδωσαν οι πρωταθλήτριες Φαίδρα Καλτέκη, Θένια Σαρβανάκη και οι πρωταθλητές Αποστόλης Τεληκωστόγλου, Κωνσταντίνος Χαμαλίδης και Διονύσης Ραψομανίκης, καθώς και οι υπεύθυνοι προπονητές Θοδωρής Ζηνέλης και Παντελής Εφραιμίδης.

 Ο Υπουργός ενημερώθηκε από τη διοίκηση, από τους αθλητές και τους προπονητές τους για τον αγωνιστικό «μαραθώνιο» που πρέπει να διανύσουν μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024». Ο κ. Βρούτσης ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον αγώνα που δίνουν για την επίτευξη του στόχου, ενώ συνεχάρη την Ομοσπονδία για τις μεγάλες επιτυχίες που έχει όλα τα αυτά τα χρόνια στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, αλλά και για την πολύ σημαντική δουλειά που γίνεται στη βάση του αθλήματος. Διαβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του αθλήματος των Ολυμπιακών μεταλλίων και των μεγάλων επιτυχιών, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξή του.

«Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα. Μαζί με τον γ.γ. της ΕΛΟΤ είχαμε την ευκαιρία για 2η φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να έχουμε επαφή με τον Υπουργό, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα αφού δείχνει τη θέλησή, τόσο τη δική του, όσο και της Πολιτείας, για την ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού και δη του Ολυμπιακού ταεκβοντό. Είμαστε βέβαιοι ότι με τη βοήθεια του, θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε όλο το αγωνιστικό μας πρόγραμμα και να στρώσουμε τον δρόμο για την επόμενη χρονιά, με ακόμη περισσότερους αγώνες, ακόμη περισσότερες διοργανώσεις και φυσικά ακόμη περισσότερες διακρίσεις, τις οποίες και έχει ανάγκη ο ελληνικός αθλητισμός. Η στενή συνεργασία της ομοσπονδίας με το Υπουργείο Αθλητισμού και προσωπικά τον κ. Βρούτση, θα συνεχιστεί», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΛΟΤ, Μιχάλης Φυσεντζίδης με το πέρας της συνάντησης.