Τελευταία νέα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ »Κύριοι,Σας ενημερώνουμε ότι από αύριο Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013 θα λειτουργούν κανονικά και οι τηλεφωνικές μας γραμμές στα νέα γραφεία της Ομοσπονδίας, στην παρακάτω διεύθυνση :ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟΔυρραχίου 70 (1ος όροφος)Τ.Κ. : 104 43ΣΕΠΟΛΙΑ Τα νέα γραφεία βρίσκονται σε κεντρικό σημείο της Αθήνας, στα οποία η πρόσβαση είναι εύκολη και άμεση (υπάρχει στάση λεωφορείων ακριβώς μπροστά στο κτίριο και μετρό «στάση Σεπόλια» στα 500 μέτρα). Για δική σας διευκόλυνση στο εξής θα πρέπει για οτιδήποτε επιθυμείτε για οποιοδήποτε τμήμα μας να απευθύνεστε αποκλειστικά και μόνον στην νέα διεύθυνση που σας προαναφέρουμε.Οι τηλεφωνικές μας γραμμές παραμένουν οι ίδιες ως εξής :210 6820112 – 13 – 15 φαξ 210 6820116e-mail : info@elot-tkd.grΣας παρακαλούμε όπως στο εξής να μην καλείτε στη τηλεφωνική σύνδεση 210 6820114 η οποία θα παραμείνει αποκλειστικά και μόνο για εσωτερική μας χρήση. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και πιστεύουμε στην καλύτερη πλέον εξυπηρέτησή σας. Πέμπτη, 31 Ιανουάριος 2013 17:47
Κύριοι,

Όπως ήδη θα έχετε πληροφορηθεί από 01.01.2013 θα ισχύσει με απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας η κάρτα GAL.

Σαν πρώτη ενημέρωση σας γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να προβούν στην έκδοση της κάρτας GAL, όλοι οι αθλητές, προπονητές, παράγοντες και γενικά συνοδοί αποστολών όλων των σωματείων που προτίθενται να λάβουν μέρος σε όλους τους διεθνείς αγώνες που διοργανώνονται ανά τον κόσμο. Θα πρέπει να έχουν την εν λόγω κάρτα όσοι θα λάβουν μέρος σε Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα ή Κύπελλα, αλλά και όλοι όσοι θα μεταβούν στο εξωτερικό προκειμένου να λάβουν μέρος σε Διεθνή Τουρνουά που διοργανώνονται από κράτη – μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταεκβοντό.

Η κάρτα αυτή σαν βασικό σκοπό έχει την διαπίστωση και ετήσια διαπίστευση κάθε αθλητή, συνοδού, προπονητή, μέλους αποστολής, ότι ανήκει σε συγκεκριμένο αναγνωρισμένο αθλητικό σύλλογο με την εξασφάλιση του κράτους μέλους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, όπου ανήκει.

Όπως ήδη γνωρίζετε θα διεξαχθεί στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Αθήνα από 9 έως 13 Ιανουαρίου 2013 το 1ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων. Σε αυτό το πρωτάθλημα το οποίο είναι και το πρώτο του έτους θα είναι απαραίτητη η κατοχή της κάρτα GAL  για όλα τα μέλη των αποστολών των συλλόγων που επιθυμούν να λάβουν μέρος.

Η έκδοση των εν λόγω καρτών θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο δια μέσου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Κατ΄ εξαίρεση και μόνο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στην Αθήνα, θα υπάρχει εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, στον οποίο θα μπορείτε να απευθυνθείτε εάν επιθυμείτε να βγάλετε την κάρτα GAL, με το αντίτιμο των 30 ευρώ.

Παρακάτω σας παραθέτουμε αναλυτικά όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία – για την έκδοση της κάρτας GAL – και τα οποία θα πρέπει να καταθέσετε ΑΜΕΣΑ στην Ομοσπονδία.

ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΣΤΟ E-MAIL ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ :

1. Έγχρωμη φωτογραφία ταυτότητας (διαστάσεις 236 χ 295 pixels σε μορφή JPG) με απαραίτητο το φόντο πίσω να είναι λευκό.
  2. Φωτοτυπία διαβατηρίου ή νέας ταυτότητας (με λατινικούς χαρακτήρες) εάν δεν υπάρχει διαβατήριο. ΠΡΟΣΟΧΗ : Το διαβατήριο θα πρέπει να είναι εν ισχύ, να μην έχει λήξει και να είναι υπογεγραμμένο από τον κάτοχό του. (Θα πρέπει να αποστείλετε δηλαδή εκτός από την σελίδα που θα φαίνονται τα στοιχεία του διαβατηρίου και την σελίδα που είναι η       υπογραφή του κατόχου ως ένα αρχείο).
  3. Φωτοτυπία διπλώματος KUKKIWON ή εάν δεν υπάρχει, τότε ο αθλητής – αθλήτρια θα πρέπει να μας αποστείλει φωτοτυπία του Ελληνικού κουπ για έγχρωμες ζώνες ή του        Ελληνικού Νταν για μαύρες ζώνες. ΠΡΟΣΟΧΗ : Δεν είναι απαραίτητη η κατοχή διπλώματος KUKKIWON DAN, αρκεί και το Ελληνικό Dan.
  4. Παράβολο κατάθεσης για έκδοση κάρτας GAL που θα ισχύει : 30 €  για ένα χρόνο, 55 € για δύο χρόνια, 80 € για 3 χρόνια και 120 € για πέντε χρόνια. Το παράβολο θα πρέπει να καταθέσετε στην Τράπεζα Κύπρου και συγκεκριμένα στον λογαριασμό της ΕΛ.Ο.Τ. με Νο 18435041. Θα πρέπει η κατάθεση αυτή να αποσταλεί ηλεκτρονικά και να συνοδεύει τα υπόλοιπα δικαιολογητικά.(ΠΡΟΣΟΧΗ : Η κατάθεση θα πρέπει να είναι προσωπική του κάθε ατόμου και υποχρεωτικά να αναφέρεται το πλήρες ονοματεπώνυμο καθώς και την επωνυμία του συλλόγου που ανήκετε. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορούμε να προχωρήσουμε την αίτησή σας).
  5. Συμπληρωμένες οι παρακάτω φόρμες που επισυνάπτονται :
  1. Αίτηση (μόνο για ανήλικους αθλητές), η οποία πρέπει να συμπληρωθεί ηλεκτρονικά και να υπογραφεί από τον αθλητή – αθλήτρια αλλά και από τον κηδεμόνα τους, στην συνέχεια θα πρέπει να σκαναριστεί και να σταλεί ηλεκτρονικά συνοδεύοντας τα υπόλοιπα δικαιολογητικά.
  2. Φόρμα σε μορφή EXCEL για όλους τους αθλητές – αθλήτριες (ανήλικοι και ενήλικοι), παράγοντες, προπονητές, ή άλλη ιδιότητα.
  3. Φόρμα σε μορφή EXCEL που την συμπληρώνει ο εκπρόσωπος του συλλόγου και αφορούν τα πλήρη στοιχεία του συλλόγου. (η φόρμα αυτή θα συμπληρωθεί μία φορά άπαξ, δηλαδή δεν θα πρέπει να συμπληρώνεται κάθε φορά που θα επιθυμείτε για κάποιο μέλος του συλλόγου σας έκδοση κάρτας GAL).
Κατανοούμε το γεγονός ότι πολλά σωματεία θα χρειαστούν άμεσα βοήθεια ανθρώπων με εξειδικευμένες γνώσεις στα κομπιούτερ για την ηλεκτρονική αποστολή όλων των δικαιολογητικών, αλλά δεν υπάρχει διαφορετικός τρόπος για να μπορέσει να δεχθεί η Παγκόσμια Ομοσπονδία τις αιτήσεις τους.

Αποτελέσματα Αγώνων
Κανονισμοί Αγώνων