Η WTF ανέθεσε στην Ρόδο τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Beach Taekwondo και του 2018

Ραντεβού και πάλι στη Ρόδο, για το 2018, έδωσαν οι ομάδες που μετείχαν στο 1ο WTF Παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwondo Beach. Το Νησί των Ιπποτών θα κρατήσει αυτή τη μεγάλη διοργάνωση και για την επόμενη χρονιά!

Η Ρόδος ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη φιλοξενώντας την παρθενική διοργάνωση και κρίθηκε ως το κατάλληλο μέρος για να ανταποκριθεί στην πρόκληση αυτή και το 2018.

Έπειτα από την ολοκλήρωση της διοργάνωσης, έγινε ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Η διαδικασία έκρυβε και ένα “δώρο” για τη Ρόδο, καθώς ο δρ. Chungwon Choue ανακοίνωσε στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημαρκο ότι το WTF Παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwondo Beach θα διεξαχθεί και το 2018 στο Νησί των Ιπποτών, κάτι που θα επισημοποιηθεί κατά τη συνεδρίαση του συμβουλίου της WTF τον Ιούνιο. “Χαίρομαι πολύ γιατί αυτό σημαίνει ότι κάναμε μια επιτυχημένη διοργάνωση. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν και για την επόμενη”, του απάντησε ο κ. Χατζημάρκος.

Ο πρόεδρος της WTF, δρ. Chungwon Choue δήλωσε: “Έγιναν επιτυχημένοι αγώνες σε μια ιστορική και όμορφη πόλη. Έμειναν όλοι πολύ ικανοποιημένοι, αθλητές και διαιτητές, για αυτό αποφάσισα και το 2ο WTF Παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwondo Beach να διεξαχθεί στη Ρόδο, τον Μάιο του 2018. Πιστεύω ότι τα μέλη του συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας θα συμφωνήσουν”.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε: “Η ανακοίνωση του προέδρου της WTF για την ανάθεση και της επόμενης διοργάνωσης στη Ρόδο είναι η επιβεβαίωση και ταυτόχρονα επιβράβευση μιας επιτυχημένης διοργάνωσης και της καλής και σκληρής δουλειάς. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε έτσι και να υπηρετούμε τα ιδεώδη του πολιτισμού και του αθλητισμού που μας έχει διδάξει η πατρίδα μας”.

Η αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού Νοτίου Αιγαίου, Μαριέτα Παπαβασιλείου, επεσήμανε: “Δείξαμε ότι η Ρόδος μπορεί να αναλαμβάνει μεγάλες διοργανώσεις και να ανταποκρίνεται με απόλυτη επιτυχία στις υψηλές απαιτήσεις τους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κρατήσαμε στο νησί αυτούς τους πολύ ωραίους αγώνες, οι οποίοι πρόβαλαν τη Ρόδο παγκοσμίως”.