Κατεπείγουσα ανακοίνωση

Λόγω αρκετών δυσκολιών από τα σωματεία – μέλη μας, σχετικά με την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής σε πρωταθλήματα, στο νέο πρόγραμμα δηλώσεων της ψηφιακής πλατφόρμας, η ΕΛ.Ο.Τ. αποφάσισε όπως δοθεί παράταση τόσο για την εκμάθηση των μελών μας αλλά και την ομαλή μετάβαση στο νέο πρόγραμμα δηλώσεων.

Ως εκ τούτου, όσον αφορά :

· την 2η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, θα ανοίξει η πλατφόρμα δηλώσεων TPSS και θα μείνει ανοιχτή μέχρι και τη Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023, ώστε να είναι εφικτή από όλα τα σωματεία η δήλωση συμμετοχής καθώς υπάρχει ήδη εξοικείωση με το πρόγραμμα αυτό.

· Το ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ, θα πρέπει τα σωματεία να αναζητήσουν τις δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα της ΕΛ.Ο.Τ. και οι οποίες θα γίνονται δεκτές μέχρι τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023, στα γραφεία της ΕΛ.Ο.Τ. (Ηρούς 19, 2οςόροφος Τ.Κ. 10442 – Αθήνα, e-mail: info@elot-tkd.gr). ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ. Ο κάθε Σύλλογος θα είναι υπεύθυνος για την ορθότητα της δήλωσης συμμετοχής του, στην οποία θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφονται: όνομα προπονητή, αρχηγού αποστολής, ονόματα αθλητών – αθλητριών καθώς επίσης και ηλικία, κ.λπ.

 

Επισήμανση

Όλοι οι αθλητές, προπονητές, αρχηγοί και για τις 2 διοργανώσεις, θα πρέπει να είναι κάτοχοι της ανανεωμένης ψηφιακής κάρτα ΕΛ.Ο.Τ. για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

 

Τέλος σας γνωρίζουμε ότι η ΕΛ.Ο.Τ. σε συνεργασία με την εταιρεία, η οποία ανέλαβε την δημιουργία και κατασκευή της ψηφιακής πλατφόρμας θα πραγματοποιήσει on line σεμινάριο παρουσίασης και κατευθυντήριας ενημέρωσης, δια μέσω πλατφόρμας ΖΟΟΜ στις 8 Οκτωβρίου 2023, το οποίο θα πρέπει να παρακολουθήσουν όλα τα σωματεία, για την πληρέστερη ενημέρωση τους. Θα ακολουθήσει σχετική νεότερη ανακοίνωση.

 

Εκ της ΕΛ.Ο.Τ.