Στην Μ. Βρετανία για προετοιμασία η προολυμπιακή μας ομάδα

Από τη στιγμή που η Κορέα κρίθηκε απαγορευτικός προορισμός λόγω κοροναϊού, η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό αποφάσισε να στείλει στη Μ. Βρετανία την προολυμπιακή μας ομάδα.

Σε ένα δυνατό προπονητικό καμπ, οι Αποστόλης Τεληκωστόγλου, Κωνσταντίνος Χαμαλίδης, Φανή Τζέλη και Νάσια Μητσοπούλου, θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά που είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στα μέσα Απριλίου στο Μιλάνο. Την ομάδα στην «γηραιά αλβιόνα» συνοδεύουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Θοδωρής Ζηνέλης και Χρήστος Αλμασίδης.

Η ομάδα θα παραμείνει στη Μ. Βρετανία έως τις 12 Μαρτίου, ενώ το διήμερο 14-15 Μαρτίου θα συμμετέχει στο Belgian Open που είναι κατηγορίας G2.

Στο μεταξύ, στην Ολυμπιακή κατάταξη της World Taekwondo για τον μήνα Φεβρουάριο, ο Τεληκωστόγλου βρίσκεται στην 12η θέση στα -80kg (No-8 στην παγκόσμια κατάταξη), ενώ o Χαμαλίδης είναι 17ος στα -68kg  (Νο-12 στην παγκόσμια κατάταξη). Στις γυναίκες, η Μητσοπούλου είναι στην 23η θέση των -67kg (No-18 στον κόσμο), ενώ η Φανή Τζέλη βρίσκεται στην 31η θέση των -57kg (Νο-24 στον κόσμο).