Τον πρέσβη της Νοτίου Κορέας, Soosuk Lim τίμησε η ΕΛΟΤ (φωτογραφίες)

Τον πρέσβη της Νοτίου Κορέας, κ. Soosuk Lim, τίμησε η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό, στο περιθώριο του πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων/κορασίδων που άνοιξε αυλαία σήμερα (17/11) στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων.

O κ. Soosuk Lim, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του, είχε δεχθεί επίσημη πρόσκληση από τον πρόεδρο της ΕΛΟΤ, Νίκο Θωμαίδη, για να παραβρεθεί στους αγώνες, στην πρόσφατη συνάντηση που είχαν στα γραφεία της ομοσπονδίας.

Την τιμητική πλακέτα στον κ. Soosuk Lim, παρέδωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, ο οποίος μαζί με τον Γενικό Γραμματέα της World Taekwondo Europe και της ΕΛΟΤ, Μιχάλη Φυσεντζίδη, τον Γ` αντιπρόεδρο της ομοσπονδίας, Θεόδωρο Θεοδωρίδη, τον πρόεδρο της ΕΤΑΝΕ, Γεράσιμο Καρανταγλή κ.α. παρακολούθησαν χορευτική επίδειξη K-Pop μουσικής.

Ο κ. Soosuk Lim, προ ημερών είχε συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΕΛΟΤ όπου συζήτησαν θέματα που άπτονται της ανάπτυξης του ελληνικού ταεκβοντό, ενώ έθεσαν επί τάπητος σχέδιο για τη δημιουργία ενός ετήσιου τουρνουά που θα γίνεται στη χώρα μας, αρχής γενομένης από το 2019, προς τιμήν της Κορεατικής Πρεσβείας.