Τους θριαμβευτές της Τυνησίας υποδέχθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης

Τους τρεις αθλητές που εξασφάλισαν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, οι οποίοι θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο στο Μπουένος Άιρες, υποδέχθηκε ο Γιώργος Βασιλειάδης. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού συνεχάρη την Φανή Τζέλη και τους Γιώργο Ιωάννου και Ανάργυρο Σοφοτάσιο για την κατάκτηση των «εισιτηρίων» που οδηγούν στη διοργάνωση της Αργεντινής, αλλά και για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων από την Τρικαλινή αθλήτρια.

Παρόντες στο ραντεβού που πραγματοποιήθηκε στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, ήταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, Νίκος Θωμαϊδης, αλλά και ο Νίκος Παπαδέας, ο ένας από τους δύο υπεύθυνους προπονητές των αθλητών στο προκριματικό τουρνουά της Τυνησίας.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, στη συνάντηση που είχε με τους θριαμβευτές της Τυνησίας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο θέμα της μοριοδότησης των αθλητών, για το οποίο όπως είπε χαρακτηριστικά, το Υπουργείο προσπαθεί να δώσει λύση.

Παρών στη συνάντηση του κ. Βασιλειάδη με το ταεκβοντό ήταν και ο πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, Κλεάνθης Γεωργιάδης.