Τους θριαμβευτές του Μπουένος Άιρες υποδέχθηκαν οι Θωμαίδης, Φυσεντζίδης και Παππάς

Τη «χάλκινη» Ολυμπιονίκη στους Νέους, Φανή Τζέλη, τους Γιώργου Ιωάννου και Αργύρη Σοφοτάσιο που κατέκτησαν την 5η θέση στους Αγώνες του Μπουένος Άιρες αλλά και τον ομοσπονδιακό προπονητή, Νίκο Παπαδέα, υποδέχθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό.

Ο Πρόεδρος της ΕΛΟΤ, Νίκος Θωμαίδης, ο Γενικός Γραμματέας, Μιχάλης Φυσεντζίδης αλλά και ο πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής, Αντώνης Παππάς έδωσαν το «παρών» στο αεροδρόμιο, για να συγχαρούν δια ζώσης τους πρωταγωνιστές του ελληνικού ταεκβοντό στη διοργάνωση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγα 24ωρα στην πρωτεύουσα της Αργεντινής.

«Η διοίκηση της ΕΛΟΤ νοιώθει δικαιωμένη από την επιλογή της. Οι διακρίσεις των Ελλήνων αθλητών, με σπουδαιότερη εξ αυτών το μετάλλιο της Φανής Τζέλη, μας κάνει να αισιοδοξούμε για το μέλλον. Γιατί αυτά τα παιδιά, είναι το μέλλον του ελληνικού ταεκβοντό. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, με γνώμονα την ανάπτυξη του αθλήματος από την βάση. Γιατί με γερές βάσεις μπορούμε να πετύχουμε θαύματα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, αθλητές και προπονητές», είπε ο πρόεδρος της ΕΛΟΤ, Νίκος Θωμαίδης.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΛΟΤ, Μιχάλης Φυσεντζίδης τόνισε ότι «το μετάλλιο αυτό, αλλά και όλα όσα κατακτούν τα νέα παιδιά που ανήκουν στην οικογένεια του ελληνικού ταεκβοντό στις

μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, αποτελούν τρανή απόδειξη ότι το άθλημα θα έχει εξαιρετική πορεία τα επόμενα χρόνια. Ευελπιστούμε ότι η πορεία αυτή, θα συνοδευτεί κι από σπουδαίες Ολυμπιακές επιτυχίες, αρχής γενομένης από τους Αγώνες του Τόκιο. Θα αποτελούσε τεράστια τιμή για μένα, ως αρχηγός της αποστολής, να βιώσω μια τέτοια μοναδική στιγμή για το ελληνικό ταεκβοντό, η οποία και θα επισφραγίσει την ανοδική πορεία του αθλήματος τα τελευταία χρόνια».

Την ελληνική αποστολή από το Μπουένος Άιρες, υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος και ο γενικός γραμματέας της ΕΟΕ, Μανώλης Κολυμπάδης.