Ψήφισμα του ΔΣ της ΕΛΟΤ, για το θάνατο του επίτιμου προέδρου της ομοσπονδίας, Κωνσταντίνου Θωμαΐδη 

ΨΗΦΙΣΜΑ του Διοικητικού Συμβουλίου για το θάνατο του επίτιμου προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛΟΤ) , Κωνσταντίνου Θωμαΐδη…

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, εκφράζει τη βαθύτατη λύπη του για το θάνατο του επίτιμου προέδρου της ΕΛΟΤ, Κωνσταντίνου Θωμαΐδη.

Ο Κωνσταντίνος Θωμαΐδης, διετέλεσε επί μακρόν πρόεδρος και γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας, αφιερώνοντας μεγάλο μέρος της ζωής του στην ανάπτυξη του Ολυμπιακού Ταεκβοντό. Το Νοέμβριο του 1987, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην αυτονόμηση του αθλήματος από τον ΣΕΓΑΣ και στη δημιουργία της ΕΛΟΤ.

Διετέλεσε πρόεδρος και γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας επί πολλά χρόνια, βάζοντας τις βάσεις για τη διάδοση του Ολυμπιακού Ταεκβοντό στη χώρα μας. Η προσφορά του αδιάλειπτη και πολυσχιδής.

Τον Δεκέμβριο του 1990, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ιστορική απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για απομάκρυνση των Τουρκοκύπριων από τις διεθνείς διοργανώσεις και την παρουσία της Ελλάδας σε αυτές.

Τιμώντας τη μνήμη του, το ΔΣ της ΕΛΟΤ αποφάσισε:

– Να αναρτηθεί το ψήφισμα αυτό στην ιστοσελίδα του Ομοσπονδίας.

– Να εκφραστούν τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

– Να παραστεί, εφόσον κάτι τέτοιο επιτραπεί από τα υγειονομικά πρωτόκολλα (λόγω πανδημίας), εκπρόσωπος της ΕΛΟΤ στην κηδεία.

– Να διοργανώνει, σε ετήσια βάση, ένα αθλητικό γεγονός-εκδήλωση, το οποίο θα φέρει το όνομά του.

 

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΛΟΤ