Έφυγε από τη ζωή ο δάσκαλος Δημήτρης (Τζίμης) Λαμπρόγλου

Ένας μεγάλος δάσκαλος του ταεκβοντό, πρωτοπόρος των πολεμικών τεχνών στο νησί της Κω, ο Δημήτρης (Τζίμης) Λαμπρόγλου, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών.
Το 1974, ο Λαμπρόγλου πήρε ως μετανάστης στην Αυστραλία όπου εκεί είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τις πολεμικές τέχνες και με την επιστροφή του στο νησί το 1985, να ανοίξει στο Πλατάνι την πρώτη του σχολή για ταεκβοντό, τον Ιπποκράτη Κω (από τα ιδρυτικά σωματεία της ομοσπονδίας).

Από την σχολή του πέρασαν δεκάδες παιδιά αγόρια και κορίτσια με σπουδαίες επιτυχίες και συμμετοχή στις εθνικές ομάδες. Τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση όμως ήταν πάντα διπλά στους αθλητές του.

Ήταν κάτοχος 7 dan αναγνωρισμένα από την παγκόσμια ομοσπονδία.

Ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο στις 2μμ στον ΙΝ Γεννήσεως της Θεοτόκου στο Λαγούδι (ο ενταφιασμός θα γίνει στο κοιμητήριο του χωριού, τον Άγιο Νικόλαο).

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντο – Hellenic Taekwondo Federation θα ήθελε να εκφράσει στην οικογένεια και τους οικείους του, τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για το χαμό του ανθρώπου τους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.