Ανακοίνωση για την ψηφιοποίηση δελτίου αθλητικής ιδιότητας και μητρώου σωματείων ΕΛΟΤ

Σε συνέχεια της από 16.05.2022 ανακοίνωσής μας που αφορά την ψηφιοποίηση της Ομοσπονδίας μας, σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

Σημαντικό στοιχείο της αναβάθμισης και ψηφιοποίησης των υπηρεσιών της ομοσπονδίας είναι πλέον η ψηφιοποίηση του δελτίου αθλητικής ιδιότητας (Δ.Α.Ι.) καθώς και του μητρώου σωματείων ΕΛ.Ο.Τ..

• ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ (Δ.Α.Ι.) ΕΛ.Ο.Τ.
Για την επίτευξη του σκοπού αυτού, σας γνωρίζουμε ότι η ΕΛ.Ο.Τ. θα δέχεται μέχρι και τις 20 Ιουνίου 2023, χειρόγραφες αιτήσεις για την έκδοση δελτίου αθλητικής Ιδιότητας (Δ.Α.Ι.).

Πλέον της ανωτέρω ημερομηνίας οι αιτήσεις για έκδοση δελτίου αθλητικής ιδιότητας θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά δια μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας της ΕΛ.Ο.Τ. στην ιστοσελίδα www.elot-tkd.gr.

Επιπροσθέτως θα πρέπει να γνωρίζετε ότι από τις 21 Ιουνίου 2023 δεν θα είναι εφικτή η έκδοση χειρόγραφου δελτίου αθλητικής ιδιότητας καθώς το μητρώο των δελτίων θα έχει γίνει ηλεκτρονικό.

• ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΗΤΡΩΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΛ.Ο.Τ.
Όσον αφορά την ψηφιοποίηση του μητρώου των σωματείων μελών της Ομοσπονδίας σας γνωρίζουμε ότι η ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΛ.Ο.Τ. στην
ιστοσελίδα www.elot-tkd.gr είναι έτοιμη προκειμένου τα σωματεία – μέλη να προχωρήσουν στην ηλεκτρονική καταχώρηση των στοιχείων του σωματείου για την επικαιροποίηση τους. Η καταχώρηση των στοιχείων θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 31.8.2023 καθώς το διάστημα από 01.09.2023 θα ξεκινήσει η ανανέωση των ήδη επιβεβαιωμένων ψηφιακών καρτών καθώς και το νέο πρόγραμμα δηλώσεων σε πρωταθλήματα της ΕΛ.Ο.Τ.

ΕΚ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ.