Ανακοίνωση για το νέο ηλεκτρονικό πρόγραμμα δηλώσεων σε πρωταθλήματα της ΕΛΟΤ

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν ήδη αναρτηθεί στη ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΕΛ.Ο.Τ. οι επικαιροποιημένες οδηγίες χρήσης (κοιτάξτε αριστερα κάτω – ΟΔΗΓΙΕΣ) καθώς και συχνά ερωτήματα με απαντήσεις (κοιτάξτε αριστερά κάτω – FAQ). Οι οδηγίες αφορούν, την έκδοση δελτίων, την ανανέωση των καρτών νέας χρονικής περιόδου 2023-2024, το πρόγραμμα δηλώσεων συμμετοχής σε πρωταθλήματα κ.α.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : Με την είσοδό σας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα πατήστε CONTROL + F5, προκειμένου να ανανεωθεί το περιεχόμενο.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ : Όσοι αθλητές – αθλήτριες, παράγοντες, προπονητές κ.α. είχαν επιβεβαιωμένη κάρτα για την χρονική περίοδο 2022-2023 (η οποία έληξε στις 31/8/2023) θα πρέπει να επιλέξουν στις ΑΙΤΗΣΕΙΣ το πεδίο που αναγράφει ΑΝΑΝΕΩΣΗ και όχι ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ.
Για την επιτυχή δήλωση συμμετοχής σε διοργάνωση, σας ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ότι απαιτούνται τα εξής:
· Δελτίο αθλητικής ιδιότητας (πλέον εκδίδεται μόνο ηλεκτρονικά δια μέσου της ψηφιακής πλατφόρμας της ΕΛ.Ο.Τ.)
· Οι αθλητές και οι παράγοντες του σωματείου θα πρέπει να έχουν ψηφιακή κάρτα ΕΛ.Ο.Τ. σε ισχύ για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2023-2024 (σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με προγενέστερες ανακοινώσεις μας, όλες οι ψηφιακές κάρτες έχουν ισχύ από 1η Σεπτεμβρίου έως 31η Αυγούστου κάθε έτους).
· θα πρέπει το κάθε σωματείο να δηλώσει προπονητή ομάδας ο οποίος να είναι κάτοχος Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος του αθλήματός μας και να έχει σύμβαση σε ισχύ με το σωματείο που θα δηλωθεί.
· Όλοι οι αθλητές – αθλήτριες θα πρέπει να έχουν ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ σε ισχύ τουλάχιστον μέχρι και την τελευταία ημέρα του πρωταθλήματος για το οποίο θα δηλωθούν. Την πρωτότυπη ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ, θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να έχουν μαζί τους και να τη προσκομίζουν καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.
· Η ψηφιακή κάρτα σε ισχύ θα πρέπει να είναι ενημερωμένη ως προς τον κατέχοντα βαθμό ΚΟΥΠ ή ΝΤΑΝ.
· Οι αθλητές και τα στελέχη που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους στην ενότητα Διοργανώσεις της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ΕΛΟΤ.

ΕΚ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ.