Ανακοίνωση για το 2ο Κύπελλο Ακρόπολης

 

Το 2ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ θα διεξαχθεί στο Νέο Φάληρο και συγκεκριμένα στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, από την Παρασκευή 16 έως και την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017.

Για τη διευκόλυνση αθλητών, προπονητών, γονέων αλλά και θεατών, σας ενημερώνουμε ότι:

– Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΘΕΑΤΩΝ θα γίνει από τη Θύρα Νο-7 που βρίσκεται στο επίπεδο των Μαζικών Μέσων Μεταφοράς (τρένο, μετρό κ.λπ.)

– Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΖΥΓΙΣΗΣ θα γίνει από την Πέμπτη 15 έως και το Σάββατο 17 Ιουνίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και συγκεκριμένα στα αποδυτήρια διαιτητών-κριτών και στα αποδυτήρια φιλοξενούμενης ομάδας, για όλες τις κατηγορίες που εμφανίζονται στο πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί και θα αγωνιστούν την επόμενη ημέρα. Η είσοδος των αθλητών και προπονητών θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την είσοδο των αθλητών του ΣΕΦ.

– Η ΖΥΓΙΣΗ θα γίνει κατά σύλλογο την ώρα που αναγράφεται στον αναλυτικό πίνακα που επισυνάπτουμε.

Κάθε σύλλογος θα πρέπει να προσέρχεται στην ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ την συγκεκριμένη ώρα που αναγράφεται στην ανακοίνωση. Ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος του συλλόγου ή ο προπονητής του, θα συνοδεύει τους αθλητές και θα παραδίδει στην γραμματεία των αγώνων την πρωτότυπη απόδειξη πληρωμής καθώς και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την ζύγιση : δελτίο αθλητικής ιδιότητας, θεωρημένο από την ΕΛ.Ο.Τ., το οποίο θα πρέπει να έχει την σφραγίδα του σωματείου και να είναι υπογεγραμμένο από τον Γραμματέα του συλλόγου. Επίσης θα πρέπει να αναγράφεται ο βαθμός ΚΟΥΠ που κατέχει ο αθλητής – αθλήτρια και να είναι επικυρωμένο από το σωματείο. Για τους αθλητές – αθλήτριες, οι οποίοι είναι κάτοχοι ΝΤΑΝ, θα πρέπει απαραίτητα να είναι καταχωρημένος ο βαθμός ΝΤΑΝ στο θεωρημένο από την ΕΛ.Ο.Τ. βιβλιάριο του αθλητή – αθλήτριας. Η καταχώρηση του βαθμού ΝΤΑΝ, θα πρέπει να έχει σφραγίδα από την ΕΛ.Ο.Τ. Για τους αθλητές – αθλήτριες, οι οποίοι είναι κάτοχοι ΝΤΑΝ KUKKIWON, θα πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους την ταυτότητα – κάρτα του βαθμού ΝΤΑΝ KUKKIWON.

Η Γραμματεία θα ελέγχει τα δικαιολογητικά και ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος του συλλόγου θα μεταφέρει τους αθλητές – αθλήτριες στα αποδυτήρια για την ζύγιση.

Ο εγγράφως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος του συλλόγου θα πρέπει να έχει υποχρεωτικά μαζί του, όλα τα βιβλιάρια των αθλητών-αθλητριών που θα λάβουν μέρος στην διαδικασία της ζύγισης. Αθλητής που δεν προσκομίζει βιβλιάριο αθλητικής ιδιότητας θα αποκλείεται από την ζύγιση.

– Για ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ θα υπάρχει ιδιωτικό ασθενοφόρο με διασώστες καθ΄ όλη τη διάρκεια των αγώνων καθώς επίσης και δύο (2) γιατροί μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

 

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ

Για να δείτε τον αναλυτικό ωράριο ζύγισης πατήστε εδώ (.pdf)