Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό, Author at ΕΛΟΤ – Σελίδα 87 από 96

logo-4102413 09 Οκτ

Η Σχολή Προπονητών ταεκβοντό Γ` κατηγoρίας, θα λειτουργήσει από την 1η Ιανουαρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018. Για να μπορέσει να συμμετάσχει κάποιος στη Σχολή

Read More 05 Οκτ

«Έπιασε δουλειά» η επιτροπή σχολής προπονητών ταεκβοντό Γ` κατηγορίας. Παρουσία του προέδρου τους ΕΛΟΤ, Νίκου Θωμαίδη, του διευθυντή της Σχολής, Αθανάσιου Στρίγγα, του προέδρου της

Read More logo-4102413 05 Οκτ

Κατόπιν εισήγησης της Τεχνικής Επιτροπής, σας ενημερώνουμε για το καλαντάρι έτους 2017, όπως αυτό διαμορφώθηκε για τους εναπομείναντες μήνες, έχει ως εξής :

Read More 04 Οκτ

Έφυγε από τη ζωή σήμερα, ξημερώματα Τρίτης, σε ηλικία 86 χρονών, ο άνθρωπος που συνετέλεσε τα μέγιστα για την είσοδο του Ταεκβοντό στο αγωνιστικό πρόγραμμα

Read More 02 Οκτ

Μέσα σε κλίμα απόλυτης ικανοποίησης από αθλητές, προπονητές, παράγοντες των σωματείων αλλά και της διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛΟΤ) ολοκληρώθηκε στη Κάνηθο της Χαλκίδας

Read More 01 Οκτ

Οι νικητές και οι νικήτριες της 3ης και τελευταίας ημέρας για το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων που φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου, είναι οι εξής:

Read More 01 Οκτ

To live streaming της 3ης ημέρας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων και νεανίδων που φιλοξενείται στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου στην Χαλκίδα.

Read More 30 Σεπ

Οι νικητές και οι νικήτριες της 2ης ημέρας για το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων που φιλοξενείται στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου, είναι οι εξής:

Read More 30 Σεπ

To live streaming της 2ης ημέρας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων και νεανίδων που φιλοξενείται στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου στην Χαλκίδα.

Read More dsc_0391-9088778 29 Σεπ

Οι νικητές και οι νικήτριες της 1ης ημέρας για το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων που άνοιξε αυλαία σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου, είναι οι εξής:

Read More