Ελληνική Ομοσπονδία Ταε Κβον Ντο – Aρχική

Οι νικητές και η τελική κατάταξη του πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων και κορασίδων που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 5-6 Νοεμβρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου…

Περισσότερα…

H προκήρυξη του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων/νεανίδων έτους 2016 

Περισσότερα…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Τετάρτη 19/10/2016 ξεκινάει η μετεγκατάσταση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό στα νέα γραφεία της, επί της οδού Δήμητρας 19 – Αθήνα – 4ος όροφος, (περιοχή Ακαδημία Πλάτωνος). Η υπηρεσία θα παραμείνει ΚΛΕΙΣΤΗ για την ίδια ημέρα και θα λειτουργήσει στα νέα γραφεία την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016.

Αθήνα, 06.09.2016

Σε θαυμάσια ατμόσφαιρα και σε κλίμα απόλυτης συνεργασίας μεταξύ των εκπροσώπων των σωματείων πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι αρχαιρεσίες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου που θα κατευθύνει τις τύχες του αθλήματος και τα επόμενα χρόνια.

Περισσότερα…

Αθήνα, 17.10.2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία και με την συμμετοχή περισσοτέρων των 1000 αθλητών και αθλητριών ολοκληρώθηκαν οι αγώνες πρόκρισης Παίδων και Κορασίδων σε Βόρειο και Νότιο Ελλάδα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων που θα διεξαχθεί στις 5-6 Νοεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου στη Χαλκίδα.

Περισσότερα…