Εξήντα διαιτητές στο σεμινάριο της Θεσσαλονίκης

Με τη συμμετοχή 60 διαιτητών, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Κλειστό Γυμναστήριο του 3ου Γυμνασίου Αμπελοκήπων, σεμινάριο ενημέρωσης-εξετάσεις Νέων & εν ενεργεία Διαιτητών.

Την πρώτη ημέρα έγινε ενημέρωση και εφαρμογή κανονισμών διαιτησίας World Taekwondo καθώς και κινησιολογία, ενώ χθες το πρόγραμμα περιελάμβανε και εξετάσεις νέων και εν ενεργεία διαιτητών.
Με αφορμή το σεμινάριο της Θεσσαλονίκης, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την εποπτεία των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (Κ. Καλούδης, Σ. Μπαρδά, Ειρ. Γεωργαλή), η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, κ. Γεώργιο Καζαντζίδη, για την πολύτιμη συνεισφορά του με την παραχώρηση των εγκαταστάσεων.