ΕΟΕ – Ο Μιχάλης Φυσεντζίδης ομόφωνα Ολυμπιακός Ακόλουθος στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024»

Ρόλο κλειδί στην εύρυθμη λειτουργία της ελληνικής αποστολής, πριν αλλά και κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, ανέλαβε ο Μιχάλης Φυσεντζίδης.

Με ομόφωνη απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό και αρχηγός της ελληνικής ομάδας στο Τόκιο πριν από τρία χρόνια, ανέλαβε τον ρόλο του Ολυμπιακού Ακολούθου (Olympic Attaché) κατά τη διάρκεια των Αγώνων που θα γίνουν το προσεχές καλοκαίρι στη γαλλική πρωτεύουσα.

Η επιτυχημένη παρουσία του Μιχάλη Φυσεντζίδη ως αρχηγού της ομάδας μας στο Τόκιο, οδήγησε την Ολομέλεια της ΕΟΕ να του δώσει ομόφωνα το χρίσμα του Ολυμπιακού Ακόλουθου, ρόλος στον οποίο η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή εδώ και πολλά χρόνια δίνει βαρύνουσα σημασία. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με το άρθρο 46 του Ολυμπιακού Χάρτη, ο Ολυμπιακός Ακόλουθος ενεργεί ως σύνδεσμος μεταξύ της Οργανωτικής Επιτροπής και της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για την απρόσκοπτη παρουσία μιας εθνικής αποστολής στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού της τετραετίας.

Η οικογένεια του ελληνικού Ολυμπιακού ταεκβοντό συγχαίρει τον Μιχάλη Φυσεντζίδη και του εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.