Συνάντηση Φυσεντζίδη, Θωμαΐδη και Μανώλη με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο event του ελληνικού Ολυμπιακού ταεκβοντό στο Καλλιμάρμαρο και αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη.

Ο πρόεδρος της ΕΛΟΤ και Ολυμπιακός ακόλουθος της ελληνικής αποστολής στο «Παρίσι 2024», Μιχάλης Φυσεντζίδης, ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας, Νίκος Θωμαΐδης και το μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΤ και πρόεδρος της ΕΤΑΒΕ, Χρήστος Μανώλης, συναντήθηκαν με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο της Θεσσαλονίκης, με τον οποίο συζήτησαν θέματα που άπτονται του Ολυμπιακού ταεκβοντό και του αθλητισμού γενικότερα.

Ο κ. Αγγελούδης, ο οποίος να θυμίσουμε ότι προέρχεται από τα σπλάχνα του ερασιτεχνικού αθλητισμού, με πολυετή θητεία και σημαντικές θέσεις στην Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και όχι μόνο, δεν έκρυψε την επιθυμία του να συνεργαστεί με τη διοίκηση της ΕΛΟΤ, για την περαιτέρω ανάπτυξη του πρώτου ατομικού αθλήματος στη χώρα μας.

Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για αμέσως μετά το πέρας των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, ώστε να τεθούν επί τάπητος θέματα συνεργασίας ανάμεσα στην ΕΛΟΤ και τον Δήμο Θεσσαλονίκης.