Το πρόγραμμα του πανελλήνιου πρωταθλήματος ανδρών και γυναικών (Πάτρα 1-2/4)

Σας γνωρίζουμε ότι όσον αφορά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών που θα διεξαχθεί στη Πάτρα στις 1 και 2/4/2017, το πρόγραμμα διαμορφώθηκε ως εξής:

ΖΥΓΙΣΗ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ :

* Την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017, η ζύγιση θα γίνει στον χώρο των αγώνων από τις 19:00 έως τις 21:00 για τις κατηγορίες που αγωνίζονται την επόμενη ημέρα:

> Ανδρών – 54 κιλά, 63 – 68 κιλά, 68 – 74 κιλά, 80 – 87 κιλά, +87 κιλά.

> Γυναικών – 46 κιλά, 46 – 49 κιλά, 57 – 62 κιλά, + 73 κιλά.

* Το Σάββατο 1 Απριλίου 2017, η ζύγιση θα γίνει στον χώρο των αγώνων από τις 14:00 έως τις 16:00 για τις κατηγορίες που αγωνίζονται την επόμενη ημέρα:

> Ανδρών 54 – 58 κιλά, 58 – 63 κιλά, 74 – 80 κιλά.

> Γυναικών 49 – 53 κιλά, 53 – 57 κιλά, 62 – 67 κιλά, 67 – 73 κιλά.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΖΥΓΙΣΗΣ :

* Μία ώρα πριν την έναρξη της ζύγισης, θα πρέπει να προσέρχεται στη γραμματεία των αγώνων, αυστηρά και μόνο ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος του συλλόγου (Προπονητής – Αρχηγός Ομάδας – Μέλος Συλλόγου), ο οποίος καταθέτοντας την πρωτότυπη απόδειξη πληρωμής, θα παραλαμβάνει συνολικά όλα τα κουπόνια που θα αντιστοιχούν στον σύλλογο (τόσο για όλες τις ημέρες αγώνων, όσο και για όλους τους δηλωθέντες αθλητές – αθλήτριες του συλλόγου).

* Αθλητές, γονείς, μέλη συλλόγου θα παραμένουν στην κερκίδα.

* Κουπόνια θα διατίθενται από την γραμματεία αυστηρά και μόνο μία ώρα πριν την έναρξη της ζύγισης και μόνο στο χώρο του σταδίου.

* Δεν θα παρέχονται κουπόνια σε γονείς, αθλητές – αθλήτριες ή μη εξουσιοδοτημένα άτομα από το σύλλογο.

* Οι σύλλογοι που θα συμμετέχουν με περισσότερους από 10 αθλητές θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν εξουσιοδοτήσει και δεύτερο αντιπρόσωπο για την διαδικασία της ζύγισης.

* Την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της ζύγισης θα γίνονται ανακοινώσεις από την γραμματεία για τα νούμερα τα οποία θα προσέρχονται στη ζύγιση. Ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος του συλλόγου θα είναι υποχρεωμένος, να μεταφέρει τους αθλητές – αθλήτριες στο χώρο της ζύγισης, προσκομίζοντας τα κουπόνια και τα βιβλιάρια αθλητικής ιδιότητας.

* Σε περίπτωση που αθλητής – αθλήτρια συλλόγου δεν εμφανιστεί στην σειρά με το νούμερο προτεραιότητας, θα πρέπει να περιμένει μαζί με τον αντιπρόσωπο του συλλόγου, να ζυγιστεί στη λήξη της ζύγισης.

* Όλα τα βιβλιάρια αθλητών θα πρέπει να είναι σφραγισμένα από το σύλλογο και υποχρεωτικά να αναγράφεται ο βαθμός ΚΟΥΠ που κατέχει ο αθλητής – αθλήτρια.

* Ο εγγράφως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος του συλλόγου θα πρέπει να έχει υποχρεωτικά μαζί του, όλα τα βιβλιάρια των αθλητών – αθλητριών που θα λάβουν μέρος στην διαδικασία της ζύγισης. Αθλητής που δεν προσκομίζει βιβλιάριο αθλητικής ιδιότητας θα αποκλείεται από την ζύγιση.