Τελευταία νέα
Συνολικές επισκέψεις: 40505
Από ημερομηνία: 18-03-2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας γνωρίζουμε ότι από ενημέρωση που έχουμε από αρκετά σωματεία, υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες όσον αφορά την έκδοση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης των σωματείων από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Επίσης υπάρχουν αρκετές λανθασμένες καταχωρήσεις των ειδικών αθλητικών αναγνωρίσεων όσον αφορά την διαχώριση του αθλήματος μας (W.T.F. ή I.T.F.) στον πίνακα των σωματείων ο οποίος και εκκρεμεί.

Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε στο εξής όσον αφορά την πορεία της απόκτησης ή διατήρησης της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης του σωματείου σας, από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, να απευθύνεστε για όλες τις πληροφορίες - δικαιολογητικά – εκκρεμότητες που έχετε, αποκλειστικά και μόνο στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και συγκεκριμένα στο Τμήμα Σωματείων και Γυμναστηρίων (Τηλ. 213 131 6420). Επίσης πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.gga.gov.gr

Σας γνωρίζουμε ότι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού είναι αποκλειστικά και μόνο αρμόδια του προαναφερόμενου θέματος, και απευθυνόμενοι σε εμάς δεν έχουμε καμία αρμοδιότητα προκειμένου να σας εξυπηρετήσουμε.

Επίσης θα πρέπει εσείς αποκλειστικά να παρακολουθείτε την πορεία της εξέλιξης της ειδικής αθλητικής αναγνώρισής του σωματείου σας, για τυχόν λανθασμένη τελική εγγραφή στον πίνακα των σωματείων – μελών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, όσον αφορά τον διαχωρισμό του αθλήματός μας W.T.F. ή I.T.F.

Σας εφιστούμε την προσοχή στο θέμα αυτό διότι εκ παραδρομής έχουν συμβεί λανθασμένες εγγραφές σωματείων – μελών μας που ενώ καλλιεργούν το άθλημα Ταεκβοντό W.T.F., έχουν εγγραφεί ως I.T.F. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σας παρακαλούμε όπως απευθύνεστε στην προαναφερόμενη υπηρεσία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Αποτελέσματα Αγώνων
Κανονισμοί Αγώνων