Ανακοίνωση Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ταεκβοντό

Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ταεκβοντό (ΠΕΠΤΑ), με αφορμή την απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών…

Ηχηρό «χαστούκι» δέχθηκε ο ΣΠΟΤΕ και όλοι εκείνοι που προσπαθούν με μανία να καπηλευτούν το συνδικαλιστικό όργανο των προπονητών του Ολυμπιακού Ταεκβοντό προς ίδιον όφελος. Η ελληνική δικαιοσύνη και συγκεκριμένα το Ειρηνοδικείο Αθηνών, ανέστειλε την ισχύ της υπ` αριθμ. 2140/2017 απόφασης του Ειρηνοδικείου Αθηνών, με την οποία ο ΣΠΟΤΕ επιχείρησε τη μεθοδευμένη διαγραφή της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ταεκβοντό (ΠΕΠΤΑ) από το βιβλίο σωματείων του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Η προσωρινή απόφαση έχει ισχύ έως τη συζήτηση της τριτανακοπής μας κατά της απόφασης στις 7 Μαΐου 2019, κάτι που σημαίνει ότι η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ταεκβοντό, εξακολουθεί να διαθέτει πλήρη νομική προσωπικότητα και νόμιμη υπόσταση και ότι δύναται να εξακολουθεί να λειτουργεί νομίμως και να ασκεί το σύνολο των αρμοδιοτήτων και καταστατικών της σκοπών, μεταξύ των οποίων και να συμμετέχει δια αντιπροσώπων της σε επιτροπές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Γιατί ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, μα σαν τον νοικοκύρη, όχι. Οι παρασκηνιακές όσο και ύπουλες προσπάθειές αυτών των ελάχιστων κυρίων που συγκροτούν τον ΣΠΟΤΕ, για ακόμη μία φορά όμως, έπεσαν στο κενό.

Γιατί πως αλλιώς θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τις ενέργειες αυτές, όταν πριν δύο εβδομάδες ενημερωθήκαμε εγγράφως από τη ΓΓΑ για νομικές διαδικασίες (δικόγραφο και απόφαση) εις βάρος της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ταεκβοντό, τις οποίες αγνοούσαμε βάσει οργανωμένου πλάνου από πλευράς ΣΠΟΤΕ.

Πλάνο που είχε να κάνει με αποστολή του δικογράφου και απόφασης, σε πρώτη και δεύτερη φάση αντίστοιχα, σε αποστολέα… αγνώστου διαμονής, τη στιγμή που όλοι γνωρίζουν ότι η ΠΕΠΤΑ εδρεύει στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό!

Το σχέδιο ήταν οργανωμένο, όμως υπολόγισαν χωρίς την ελληνική δικαιοσύνη, η οποία μπορεί να «καταδίκασε» ερήμην, όμως μας δικαίωσε παρουσία της νόμιμα εκλεγμένης διοίκησή μας! Παρουσία της νομιμότητας και ηθικής τάξης. Γιατί η ΠΕΠΤΑ ήταν και παραμένει το μοναδικό συνδικαλιστικό όργανο των προπονητών του Ολυμπιακού Ταεκβοντό, όσο κι αν δεν αρέσει σε αυτούς, τους ελάχιστους του ΣΠΟΤΕ.

Και επειδή ο κόμπος έφτασε στο χτένι απλά τους κάνουμε γνωστό το εξής: Οι εκπρόσωποι μας θα ασκήσουν όλα τα απαραίτητα ένδικα βοηθήματα και μέσα και πλέον η αρμοδιότητα για την αποκατάσταση της αλήθειας, αλλά και για την αναζήτηση ποινικών και αστικών ευθυνών όλων των εμπλεκόμενων προσώπων ανήκει στα ελληνικά δικαστήρια.

Η προσωρινή διαταγή, έβαλε για την ώρα, τα πράγματα στη θέση τους. Και θα μπουν οριστικά στη θέση τους, όταν ο ΣΠΟΤΕ «εξαφανιστεί» από τον χάρτη του ελληνικού ταεκβοντό. Όχι ότι υπήρχε και ποτέ. Τουλάχιστον με απόλυτη διαφάνεια και νομιμότητα!