Με τη συμμετοχή 218 αθλητών και αθλητριών το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών (18-19/11)

Η «ναυαρχίδα» των εγχώριων διοργανώσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών, φιλοξενείται το διήμερο 18-19 Νοεμβρίου, στο Ωραιόκαστρο.

Για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια (σ.σ. λόγω κορονοϊού ματαιώθηκε το 2020), το πανελλήνιο πρωτάθλημα των «μεγάλων», θα πραγματοποιηθεί στο προάστιο της Θεσσαλονίκης και σε αυτό θα συμμετέχουν συνολικά 218 αθλητές και αθλήτριες.

Το «παρών» στη διοργάνωση θα δώσουν η 7η Ολυμπιονίκης του Τόκιο, Φανή Τζέλη, ο «ασημένιος Παγκόσμιος πρωταθλητής του 2019 στο Μάντσεστερ, Αποστόλης Τεληκωστόγλου αλλά και οι μεταλλιούχοι του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανδρών/γυναικών που διεξήχθη νωρίτερα μέσα στη χρονιά, Διονύσης Ραψομανίκης και Κωνσταντίνος Χαμαλίδης.

Συμμετοχή έχουν δηλώσει και οι τρεις από τους τέσσερις μεταλλιούχους του πρόσφατου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εφήβων/νεανίδων (Δημητρόπουλος, Σαρβανάκη, Παπαγεωργίου) αλλά και αρκετοί ακόμη αθλητές και αθλήτριες της νέας γενιάς του ελληνικού ταεκβοντό, με τον συναγωνισμό να… χτυπάει κόκκινο!

Το πρόγραμμα (ώρα έναρξης 09:00):

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα μεταδοθεί μέσω Live Streaming.

1η ημέρα

ΜΑΤ 1 : https://youtu.be/uNBh9O47kTY

MAT 2 : https://youtu.be/5fFfteLoSO4

MAT 3 : https://youtu.be/p9tkHTeiJrE