Συνδικαλιστική στέγη στον ΠΟΠΑ, βρήκε η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ταεκβοντό

Μόνιμη, σταθερή και αδιαπραγμάτευτη συνδικαλιστική στέγη, βρήκε η νεοσυσταθείσα Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ταεκβοντό (ΠΕΠΤΑ). Η νέα επαγγελματική ένωση, που δημιουργήθηκε προκειμένου να καλύψει σε εθνικό επίπεδο τις ανάγκες των προπονητών της κορυφαίας μαχητικής τέχνης στην Ελλάδα, εδώ και λίγα 24ωρα έγινε μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προπονητών Αθλημάτων (ΠΟΠΑ).

Μιας ομοσπονδίας που βρίσκεται στην υψηλότερη βαθμίδα των επαγγελματικών οργανώσεων όσων αφορά στους προπονητές αθλημάτων και η οποία πλέον θα έχει την ευθύνη -σε συνεργασία με την ΠΕΠΤΑ- για την αποβολή από το χώρο του ταεκβοντό, όλων των εξωθεσμικών και παράνομων φορέων που έχουν συσταθεί κατά καιρούς.

Η ένταξη της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ταεκβοντό στην ΠΟΠΑ έγινε με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της τελευταίας, την Κυριακή 12 Μαρτίου.

«Με τον τρόπο αυτό, η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ταεκβοντό, εκπληρώνει έναν από τους καταστατικούς σκοπούς και οι προπονητές του αθλήματος, αποκτούν για πρώτη φορά, συνδικαλιστική εκπροσώπηση στην υψηλότερη βαθμίδα των επαγγελματικών οργανώσεων των προπονητών αθλημάτων», δήλωσε ο προεδρεύων της προσωρινής διοίκησης της νεοσύστατης επαγγελματικής οργάνωσης, Γιάννης Γκόβας.

Η ΠΕΠΤΑ, θα εδρεύει στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, αφού το ΔΣ της ΕΛΟΤ έκανε δεκτό το αίτημά του κ. Γκόβα για την παραχώρηση χώρου.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο, τον γενικό γραμματέα αλλά και σε όλο το ΔΣ της ΕΛΟΤ, που στέκεται στο πλευρό των Ελλήνων προπονητών και, στη νέα επαγγελματική προσπάθεια που γίνεται, με τη σύσταση του φορέα μας», κατέληξε ο προεδρεύων της προσωρινής διοίκησης.